top of page

RÓLUNK

rolunk-01.jpg

Szeretettel üdvözöljük!

Az Empire Club az Ön klubja! Az Empire Club az Ön rendezvény- és konferenciaterme! Céges, privát rendezvényekhez, esküvőkhöz, konferenciákhoz kérjen árajánlatot!

rolunk-02.jpg

Rendezvények

A rendezvények, konferenciák, előadások szervezésekor a menüsorok összeállításánál harmóniát teremtünk a hagyományos magyar ízek és a legújabb nemzetközi irányzatok között. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk legyen az svédasztalos, tál vagy tányérszervizes, álló vagy ültetett rendezvény, konferencia. Igény szerint zenekarokat és fellépőket is szervezünk a rendezvényekhez.

rolunk-03.jpg

A helyszín

Már belépéskor elkápráztatnak a gyönyörű onyx, márvány, és muránói üveg dekorációk. A letisztult, elegáns dizájn méltó miliőt biztosít a zenés előadásoknak, rendezvényeknek, esküvőknek, fogadásoknak, bemutatóknak, konferenciáknak. Rendezvénytermünk ültetett 130 fő befogadására alkalmas, miközben a közúti forgalomtól elválasztott udvarunkon ingyenesen parkolhatnak.

rolunk-04.jpg

Szolgáltatásaink

Esküvői vacsorához, céges rendezvényekhez, születésnaphoz, konferenciákhoz keresnek (130 főig) egy gyönyörű helyszínt  és minőségi ételeket, akkor az Empire club a legjobb választás. 

Színvonalas rendezvényt szeretne?
A legjobb helyen jár.
Kérjen árajánlatot!

Professzionális felszerelések, kedvező árak, keressen minket és kérjen árajánlatot.

9024 Győr,  Baráti u. 1.

Empire Club

Kapcsolat és panaszkezelés

gyor@empireclub.hu

Nyitvatartás kizárólag az események idejében. 

bottom of page