RÓLUNK

rolunk-01.jpg

Szeretettel üdvözöljük!

Az Empire Club az Ön klubja! Az Empire Club az Ön rendezvényterme!Ez az a hely, ahol nem az életkor, hanem az élet minőségi élvezete a meghatározó. Az igényes szórakozási lehetőségeket a zenés, táncos, stand up comedy-s vacsoraesteken élheti át a szórakozni vágyó közönség, ami által egészen biztosan kiszakad a szürke hétköznapokból.

rolunk-02.jpg

Rendezvényeink

3 az 1-ben! Több fogásos vacsoramenüvel együtt egy élvezetes előadói est, utána tánc, koktélozás hajnalig. Mindezt egy helyen, egy belépő áráért. Az önfeledt szórakozásra csábító programok, az udvarias kiszolgálás, a frissen, helyben készült ételek és a gazdag koktél- és italválaszték együtt teszik felejthetetlenné az itt töltött estéket. A rendezvények szervezésekor, a menüsorok összeállításánál harmóniát teremtünk a hagyományos magyar ízek és a legújabb nemzetközi irányzatok között.

rolunk-03.jpg

A helyszín

Már belépéskor elkápráztatnak a gyönyörű onyx, márvány, és muránói üveg dekorációk. A letisztult, elegáns dizájn méltó miliőt biztosít a zenés előadásoknak, rendezvényeknek, esküvőknek, fogadásoknak, bemutatóknak. Rendezvénytermünk ültetett 130 fő befogadására alkalmas, miközben a közúti forgalomtól elválasztott udvarunkon ingyenesen parkolhatnak.

rolunk-04.jpg

Szolgáltatásaink

Esküvői vacsorához, céges rendezvényekhez, születésnaphoz keresnek (130 főig) egy gyönyörű helyszínt  és minőségi ételeket, akkor az Empire club a legjobb választás. Esküvők és céges rendezvények megrendelésekor egyedi igények alapján is tudunk ételsort összeállítani győri rendezvény helyszínünkön. 

Szórakozásra éhezik?

Tekintse meg eseményeinket, foglalja le asztalát most!

Szakadjon ki a szürke hétköznapokból. A hely, ahol nem az életkor, hanem az élet minőségi élvezete a meghatározó.

Várjuk 5 fogásos vacsoraestjeink egyikén!

9024 Győr,  Baráti u. 1.

Empire Club

Kapcsolat és panaszkezelés

gyor@empireclub.hu

Nyitvatartás kizárólag az események idejében. Tekintse meg közelgő programjainkat az Események menüpontban!